Cпец -
Предложения:

Обеспечь себя лимузином на целый день - Хаммер (Hummer H2) Лимузин или Кадиллак Эскалейд (Cadillac Escalade) Лимузин -        ВСЕГО за

600.00€ / 10 часов

      БЕСПЛАТНО
     Шампанское


  Позвонив нам, вы получите идеальное соотношение цены и качества! Джип-лимузин начальная

цена от 50 евро.

060 22 6262

Pentru ca meritati ce e mai bun, Nunta Limo va ofera

Limuzina Decapotabila Alba pentru DVS!


NUNTA.LIMO va ofera cea mai in voga si originala masina decapotabila cu 4 usi: alintati-va si savurati clipe de neuitat in una din masinile parcului Nunta Limo in Chisinau.
Oferim catre alegerea Dvs cele mai exclusivele modele din Moldova – Cadillac Escalade, Hummer, Ford Excursion, Chrysler PT Cruiser si limuzin alb decapotabil LINCOLN cu 4 usi!

Limuzin Alb DecapotabilAceasta masina a fost creeata special pentru a oferi confort chiar si celei mai capricioase mirese, indiferent de rochia pe care o poarta sau lungimea valului de pe cap, a coafurii sau machiajului. Fiind cu mult mai spatios decit obisnuitul decapotabil cu 2 usi, decapotabilul LINCOLN cu 4 usi permite ambilor miri cit si nanasilor acestora sa se delecteze pe bancheta din spate in timp ce chipurile lor sunt transformate in etern de catre camera de luat vederi, pentru ca peste ani si ani, privind pozele date mindria si satisfactia sa-I copleseasca din nou pe indragostiti.

Ce poate fi mai frumos: o zi senina si insorita de vara, prin centrul orasului, viitoarea sotie imbracata la patru ace si reprezentind frumusetea intruchipata, fetele blajine ale parintilor care radiaza de fericire, o multime de flori, o sticla de sampanie savurata din niste pocale de cristal, si toate astea intr-o masina unica la momentul de fata in intreaga tara si sub miile de priviri invidioase ale celor din jur… Suna foarte tentant si este un lucru pe care oricine si-l poate permite. Ceea ce va desparte de imaginea descrisa mai sus este dorinta si un apel telefonic.
Nu intirziati si sunati-ne! Fiti siguri ca unul dintre operatorii nostri va va oferi toata informatia necesara. NUNTALIMO.com – asvurati cele mai frumoase clipe din viata alaturi
de noi! Pentruca meritati ce e mai bun!

Se apropie vreo sarbatoare? O ocazie speciala cum ar fi o zi de nastere, o intilnire cu absolventii, o seara romantica sau ceva si mai important cum ar fi nunta unui prieten sau personala ? Nu stiti ce cadou ati putea face sau cum v-ati putea evidentia in rutina zilnica a secolului XXI? Nunta Limo ofera limuzine in Chisinau pentru toate ocaziile importante din viata Dvs.