Oferte Speciale:

Impliniti atmosfera de sarbatoare cu NuntaLimo.com; rezervati Hummer H2 Limuzin sau Cadillac Escalade Limuzin pentru toata ziua la un pret convenabil de

600.00€ / 10 ore

      SAMPANIE
        CADOU

  Sunaţi-ne pentru a obtine un preţ perfect si calitatea unui SUV Limuzin la un pret de

50 Euro / ora.

060 22 6262

Serviciul de arenda a tuturor limuzinelor in Orasul Chisinau

NuntaLimo.com va prezinta cele mai bune si elegante limuzine pentru a celebra orice eveniment la un nivel inalt de siguranta si confort. Compania activeaza pe tot teritoriul R. Moldova (Donduşeni, Briceni, Ocniţa, Soroca, Drochia Rîşcani Glodeni, Ungheni, Cahul, Tighina Hînceşti etc.), Ucraina (Odesa) deci, indiferent de locatia Dumneavostra NUNTALIMO.COM va sustine si va participa la o organizare cat mai reusita a oricarei sarbatori planuite din timp.  

Decapotabil Limuzin


Sunteti in cautarea unui Limuzin Decapotabil Alb?
O intilnire romantica- este un motiv perfect pentru a petrece timpul in compania persoanei iubite. Fiecare isi doreste, sa-si uimeasca cadou cind inchiriati Limuzine aleasa sau alesul, sa-si stabileasca, oarecum, pozitia in inima celui iubit. Cu siguranta, rutina nu este altceva decat un dusman al romanticii. Chiar daca veti organiza o cina pentru doi cu o rezerva enorma de complimente, nu ezitati sa incercati un nou nivel prin rezervarea unei limuzine. Astfel, nu doar o veti surprinde placut pe persoana draga, dar si veti petrece timpul la fel de placut.

Pentru nevoile Dumnevoastre de transport la sol de lux, NuntaLimo.com are posibiliatea de a furniza cel mai eficient, profesional, confortabil si eficace mod de calatorie.

Doriti sa ajungeti la un eveniment in stil LUX? Atunci raspunsul este evident - serviciul de limuzine pentru VIP persoane este la dispozitia Dvs zi si noapte. O asfel de limuzina va oferi senzatia unui eveniment special.

Limuzinele noastre va vor ajuta sa deschideti noi orizonturi, iar soferii va vor inspira doar incredere si confidentialitate. Asadar, nu ezitati in a face pasul corect in afirmarea peronalitatii Dumneavoastra si apelati la serviciile noastre 24/24… 
 

Indiferent de modelul limuzina pe care il veti inchiria - calitatea serviciilor noastre de transport, eleganta si distractia va sunt garantate pentru ca www.NuntaLimo.com ofera cele mai bune limuzine in Orasul Chisinau, Republica Moldova.

De la petreceri corporative si grupuri de prieteni pina la o mireasa emotionata, NUNTALIMO.COM raspunde promt super distractie in limuzinele orasului Chisinaufiecarui capriciu legat de transport si petrecerea agreabila a timpului. Daca inca nu ati indraznit sa apelati la serviciile NUNTALIMO.COM, atunci dati-ne sansa pentru nunta, aniversarea, botezul sau viitoarea iesire in oras cu prietenii. Veti primi nu doar o masina sau serviciu de prima clasa, dar si o experienta care va va marca amintirile pentru o lunga perioada de timp.

Profesionalismul NUNTALIMO.COM exista pentru a va depasi asteptarile, creind, in primul rind, senzatia de siguranta, confort, lux si fidelitate. Interiorul limuzinei dezvolata o atmosfera calda, insotita de muzica aleasa de pasageri care predispune la o absoluta uitare a probemelor cotidiene. De multe ori chiar si aceleasi restaurante si cafenele, frecventate zi de zi, devin plictisitoare si inceteaza sa mai trezeasca interes prin multimea de oameni si zgomotul pe care acestia il produc. Inchiriind o limuzina ar insemna, de altfel, si inchirierea unui spatiu care sa fie cu totul dedicat cerintelor si nevoilor de o alta cota; aceasta din urma cere, uneori, mult mai multa atentie decat rutina diurna.  

                 Doar pentru Dvs -
  Cele mai bune limuzine in Chisinau

Nunta Limuzina