Oferte Speciale:

Impliniti atmosfera de sarbatoare cu NuntaLimo.com; rezervati Hummer H2 Limuzin sau Cadillac Escalade Limuzin pentru toata ziua la un pret convenabil de

600.00€ / 10 ore

      SAMPANIE
        CADOU


  Sunaţi-ne pentru a obtine un preţ perfect si calitatea unui SUV Limuzin la un pret de

50 Euro / ora.

060 22 6262

Limuzina pentru sarbatoarea Anului Nou

 
Timpul trece pe neobservate si iata inca un an se apropie de sfirsit, ceea ce inseamna ca in curind vom serba unul dintre cele mai iubite evenimente- Anul Nou. Cu venirea Anului Nou se incepe o noua viata. Aceasta ocazie este frecvent asociata cu indeplinirea tuturor dorintelor, ziua cand facem totalurile vechiului an. Ocazia care ne da credinta ca toate problemele si esecurile ramin in urma, iar noul an va aduce doar impliniri si fericire.
Anul Nou este sarbatoarea luminoasa care-i uneste impreuna pe toti cei dragi si apropiati. Cat de placute sunt aceste intilniri la masa de sarbatoare, cu amintiri din vechiul an si cu sperante in cel nou. Glumele si zimbetele, urarile de bine, toate vin cu o incarcatura pozitiva pentru intregul an.  

Din batrini se spune cum intilnesti Anul Nou asa si il petreci. Limuzinele NUNTALIMO.COM se potrivesc perfect serbarii acestui eveniment si-l vor transorma cu siguranta in feerie.  NUNTALIMO.COM va propune o gama larga de servicii si argumente. Ce ar isemna, de fapt, o limuzina in noaptea de An Nou?
Arenda limuzinei – este o calatorie intr-un automobil de marca ca Hummer H2, Cadillac Escalade, Crysler PT Cruiser sau Lincoln TownCar. Interiorul masinilor este bine pus la punct, cu un confort care, cu siguranta, va va aduce aminte de atmosfera de acasa.
Arenda limuzinei- este DVD/TV/Video sistemul care va va asigura vizionarea tuturor emisiunilor de sarbatoare.
Arenda limuzinei- este un sistem  original de iluminare care da senzatii nemaipomenite.
Arenda limuzinei- este posibilitatea intilnirii noului an chiar in masina, avind organizat un fourchette cu sampanie.
Anul Nou este cel minunat si asteptat eveniment al anului. Este unul special, si de asta fiecare dintre noi tinde sa-l petreaca intr-o maniera de neuitat.

In ultimii ani, petrecearea Anului Nou a iesit din peretii ingusti ai caselor si s-a mutat chiar in strada. NUNTALIMO.COM va ofera limuzina perfecta pentru o petrecere splendida.
NUNTALIMO.COM va felicita cu ocazia Anului Nou. Fie ca aceste zile de sarbatoare sa devina un inceput favorabil de an, care va aduce succese si realizarea scopurilor.