Oferte Speciale:

Impliniti atmosfera de sarbatoare cu NuntaLimo.com; rezervati Hummer H2 Limuzin sau Cadillac Escalade Limuzin pentru toata ziua la un pret convenabil de

600.00€ / 10 ore

      SAMPANIE
        CADOU


  Sunaţi-ne pentru a obtine un preţ perfect si calitatea unui SUV Limuzin la un pret de

50 Euro / ora.

060 22 6262

Va oferim spre alegerea Dvs o gama larga de limuzine


Hummer H2 limuzin

     Hummer H2

extraordinar de puternica individualitate. Daca ati avut deja sau aveti ocazia sa organizati o calatorie in aceasta masina, atunci trebuie sa fiti siguri ca nu veti atrage doar privirile, da si veti lasa celor din jur impresia de superioritate. Cu toate ca este agresiv la exterior, Hummer-ul este destul de “cald” in interior, o atmosfera agreabila care predispune la o petrecere a timpului cat mai reusita. Inchirierea unei astfel de limuzine se potriveste aproape tuturor ocaziilor de sarbatorit. 

Chrysler PT Cruiser

cu o capacitate de 8 persoane- prima limuzina atunci cand vorbim despre originalitate si stil. Aceasta masina are un design special conceput  pentru ca fiecare eveniment sa va lase doar amintiri placute. Daca pina acum o masina retro putea fi vazuta doar in muzeu, acum, NUNTALIMO.COM va ofera posibilitatea de a inchiria acest accesoriu pentru ca fie nunta sau aniversarea dumneavoastra sa fie organizata la cel mai inalt nivel. Daca va hotariti sa inchiriati aceasta limuzina atunci fiti siguri ca veti primi in schimb maximum de comfort si satisfactie. Masina arata neobisnuit, da in acelasi timp estetic si practic. Cadillac Escalade Limuzin

batrinul Cadillac intotdeauna va trezi respect. Este una din cele mai populare masini. Si nu este de mirare, doar Cadillac-ul este produs de vestita firma si a fost testat in timp. Inchirierea acestei masini, in ziua de azi, a devenit destul de accesibila si este in stare sa daruiasca senzatii de neuitat. Escalade limuzina, cu un exterior la patru ace, se incadreaza perfect in organizarea evenimentelor de diferita amploare. Este potrivit atat pentru nunti, petreceri, aniversari cat si pentru intilniri corporative sau doar pentru a cutreiera strazile orasului. 

Lincoln Town Car Limuzin

 

 

 


Chrysler 300C

 

 

 

 


Lincoln Town Car Sedan

pentru 4 persoane- una dintre cele mai bine vindute masini de lux americane. Spatiul larg din interiorul salonului si portbagaj defineste la cota maxima comfortul si luxul unei calatorii care corespunde tuturor cerintelor dumneavoastra. Aceasta masina ramine a fi una dintre cele mai sigure pe piata americana, luind in vedere ca panoul de comenzi este computerizat si neregularitatile tehnice sunt solutionate imediat. NUNTALIMO.COM este prima companie in Moldova care va aduce comfortul, luxul si siguranta oferite de aceasta masina. 

Ford Mustang Cabrio