Oferte Speciale:

Impliniti atmosfera de sarbatoare cu NuntaLimo.com; rezervati Hummer H2 Limuzin sau Cadillac Escalade Limuzin pentru toata ziua la un pret convenabil de

600.00€ / 10 ore

      SAMPANIE
        CADOU


  Sunaţi-ne pentru a obtine un preţ perfect si calitatea unui SUV Limuzin la un pret de

50 Euro / ora.

060 22 6262

Surprinde Placut pe cei mai apropiati! Inchirierea Limuzinei este foarte simplu.

Intilnire la maternitate

V-aţi întrebat vreodată ce inseamna o intilnire solemna la iesirea din maternitate a unei tinere mame care va aduce in brate mostenitorul sau mostenitoarea?

Buchetele de flori sau de baloane colorate, zimbetele celor din jur si rudele neastimparate care vin cu felicitari si sfaturi - toate acestea se subînţeleg. Dar la cum sa asigurati transportul copilului in casa parintilor sai in asa fel incat acesta sa fie mindru de inceputul vietii sale v-ati gandit?

Puteţi opta pentru o limuzina! Acesta va fi cel mai romantic cadou pentru tinara mama. O limuzină clasica sau una retro si eleganta - indiferent de maşina aleasa, aceasta va sublinia o atmosfera armonioasă, luminoasa si memorabila pentru anii următori.

Dacă in bratele mamei va asteapta o fată, atunci cu siguranta ar trebui sa optati pentru limuzina roz, astfel, respectind traditia diferentierii culorilor. Cu toate acestea, dacă aveţi un băiat, amintiţi-vă de panglicile decorative albastre. Masinile NUNTALIMO.COM sunt spaţioase şi confortabile, interiorul, de asemenea, poate fi decorat cu panglici, baloane sau flori - tot ceea ce tine de spiritul unei sarbatori. Barul din salonul masinii va va permite sa beti un pahar de şampanie pentru faptul că fiul a moştenit caracterul tatălui sau,iar  fiica - frumusetea mamei sale. În funcţie de numărul participanţilor, puteţi alege un automobil cu şapte locuri sau o limuzina cu o capacitate mai mare de douăzeci de pesoane. În cazul în care va fi o reuniune numai de famile, de pina la 4 persoane, a celei tocmai formate- atunci perfect ar fi sa alegeti un sedan gen Lincoln TownCar, care ofera un spatiu destul de larg si confortabil.

Deci, deja ati castigat un punct de sprijin hotarind intrebarea transportului. Ceea ce mai ramine de facut ar fi putin- un fotograf profesional care sa imortalizeze imaginile pe fonul unei limuzine care sa va aduca aminte cu emotii pozitive despre ziua nasterii copilului dumneavostra.