Oferte Speciale:

Impliniti atmosfera de sarbatoare cu NuntaLimo.com; rezervati Hummer H2 Limuzin sau Cadillac Escalade Limuzin pentru toata ziua la un pret convenabil de

600.00€ / 10 ore

      SAMPANIE
        CADOU


  Sunaţi-ne pentru a obtine un preţ perfect si calitatea unui SUV Limuzin la un pret de

50 Euro / ora.

060 22 6262

Inchiriere limuzina pentru nunti

Vrei sa te simti cu adevarat rasfatat si sa fii tratat regeste in cea mai importanta zi din viata ta? Iti doresti ca ziua nuntii tale sa fie cu adevar speciala? Iti imaginezi mireasa coborand din cea mai frumoasa limuzina? Doar la noi alegerea celei mai perfecte limuzine este foarte simplu; NuntaLimo.com este la serviciile dvs. 7 zile pe saptamina, 24 ore pe zi.

Câteva sute de ani în urmă, fiecare fata visa la un prinţ pe cal alb. Timpurile s-au schimbat – dorintele, insa, au rămas, doar ca calul alb a fost inlocuit cu o masina de lux – o limuzina. În cazul în care achiziţionarea acesteea nu este inclusa în planurile dumneavoastră, puteţi închiria una. Acest tip de transport este cu adevărat unul de lux. Nici o poveste romantica nu se incepe fără ea. Desigur, pentru unii, inchierierea unei limuzine poate parea costisitoare, dar, pina la urma nunta este, de cele mai multe ori, un eveniment unic in viata multora. În plus, preturile, astazi, au devenit mai mult decat accesibile.
Cu toate acestea, trebuie mentionat faptul că rezervarea unei limuzine presupune o atentie sporita in alegerea companiei ofertante. Foarte putini ar dori, chiar nimeni, sa-si celebreze nunta intr-o limuzina uzata si condusa negljent. 
NUNTALIMO.COM mentine toate masinile la un nivel inalt de ingrijire; acestea sunt dotate cu aer conditionat, bar, audio şi video de ultima generatie. O regula a NUNTALIMO.COM ar fi de a lucra în aşa fel încât clientul sa fie mulţumit că a inchiriat o masina anume de la noi. 
 
Nuntalimo prezinta o diversitate de masini pentru nunta dumneavoastra care, cu siguranta, satisface cerintele evenimentului. Poate fi o limuzina clasica sau retro. Aceasta din urmă, de altfel, este foarte populara printre oamenii creativi, tineri, care renunta la classic si care iubesc sa atraga atenţia prin rafinament si sofisticare. 
Astăzi nu mai este o surpriză ca in fruntea unui cortegiu de nunta sa nu mai mearga doar o masina cu o papusa pe capota,ci o limuzină de lux de culoare albă. Foarte populara devine si optiunea a mai multor limuzine chiar. Într-adevăr, în această zi merită o atenţie specială nu numai mirele şi mireasa, dar şi părinţii lor.  Mireasa nu mai trebuie sa-si faca griji pentru rochia superba din cauza îngustimii salonului. Mirele, de asemenea, simte puterea de a muta muntii, ca să nu-si dezamageasca iubita. Asadar, limuzina este primul pas spre o viaţă prosperă, la cele mai înalte standarde. 

In caz ca doriti o masina gen "club de noapte pe roţi" NUNTALIMO.COM va pune la dispozite sistemul de iluminare, precum si cel audio care vor reda perfect dispozitia de sarbatoare. Intr-o astfel de masina o simpla plimbare, cu siguranta, va parea insuficienta.
O limuzina pentru nunta fără un confort atât de necesar este greu de imaginat. După toate, starea de spirit a zilei ar trebui să fie la înălţime, la fel ca rochia sau costumul - în perfectă stare. Masinile NUNTALIMO.COM pentru nunta îndeplinesc toate cerinţele si satisfac toate nevoile. Nu ne putem permite sa pierdem din prestigiu.

Ce este o nunta fara o plimbare si fara poze? Aceasta este o parte integrantă a programului. Imaginaţi-vă cât de plictisitor ar fi, în cazul în care, imediat după inregistrare, tinerii se aseaza direct la masa de sarbatoare. Masinile NUNTALIMO.COM se incadreaza perfect in peisajul de care cu siguranta va veti aminti cu placere peste cativa ani.