Oferte Speciale:

Impliniti atmosfera de sarbatoare cu NuntaLimo.com; rezervati Hummer H2 Limuzin sau Cadillac Escalade Limuzin pentru toata ziua la un pret convenabil de

600.00€ / 10 ore

      SAMPANIE
        CADOU


  Sunaţi-ne pentru a obtine un preţ perfect si calitatea unui SUV Limuzin la un pret de

50 Euro / ora.

060 22 6262

Arenda Limuzinelor in or. Chisinau pentru Sarbatoarea Indragostitilor - Sf. Valentin si Valentina.

In Republica Moldova sfintul“Valentin si Valentina” nu se sarbatoreste de foarte mult timp.
In sec.al III-lea in Roma Antica majoritatea timpului se petrecea in razboaie, dar soldatii oricum se indragosteau, se insurau si… renuntau la posturile de slujba. Insa imparatul Claudius era impotriva refuzurilor barbatilor la inrolare si a interzis logodnele si nuntile in imperiul claudist. Un preot crestin, pe nume Valentin, in secret, a cununat perechile care au apelat la dansul. Cand imparatul Claudius a aflat de acest fapt, a intemnitat preotul, care a murit in inchisoare pe data de 14 februarie, si de atunci toti indragostitii pe pamint se felicita unul pe altul, fericiti ca sunt impreuna.
De obicei, in aceasta zi, indragostitii isi daruiesc felicitari, in care isi exprima sentimentele si dorintele, dar nu le semneaza, respective, cel care le primestet, trebuie singur sa-si dea seama de la cine e.
De asemenea, se pot face si diferite cadouri cum ar fi trandafirii, jucarii de plus, suvenire, dulciuri in forma de inima si de ce nu baloane. Spre sfirsitul zilei se poate de organizat o seara romantica- o cina acasa sau una la restaurant.
Limuzina se incadreaza perfect in scenariul  acestui evinement pentru o plimbare pe strazile Chisinaului de noapte. Persoana iubita va avea intr-adevar senzatia ca este iubita si dorita,
Inchirierea unei limuzine NUNTALIMO.COM  va oferi o atmosfera  fermecatoare a serii , e destul doar sa inchide-ti usa masinei, sa va asezati comod pe canapea, sa umpleti paharele cu sampanie si sa savurati splendoarea acestei seri.