Oferte Speciale:

Impliniti atmosfera de sarbatoare cu NuntaLimo.com; rezervati Hummer H2 Limuzin sau Cadillac Escalade Limuzin pentru toata ziua la un pret convenabil de

600.00€ / 10 ore

      SAMPANIE
        CADOU


  Sunaţi-ne pentru a obtine un preţ perfect si calitatea unui SUV Limuzin la un pret de

50 Euro / ora.

060 22 6262

Arenda Limuzinei cu ocazia Zilei de Nastere.

zi de nastere limuzinaLimuzina pentru zi de nastere
Obiceiul de a ne felicita unul pe altul vine inca de la stramosii nostril. Din toate timpurile oamenii considerau ca datorie acordarea atentiei si impartasirea bucuriilor cu cei apropiati. Ziua de nastere-  iata un prilej minunat pentru calde urari de bine si succese.
Cand un astfel de prilej se apropie e absolut normal ca omagiatul sa-si doreasca o petrecere de neuitat. NUNTALIMO.COM vine in intimpinare cu un spectru larg de servicii si limuzine care completeaza peisajul de sarbatoare. In caz ca ati hotarit sa sarbatoriti evenimentul intr-o cafenea sau restaurant, va propunem masinile noastre pentru a va transporta oaspetii. Puteti alege una din limuzinele de marca internationala oferite spre inchiriere ca Lincoln TownCar, Cadillac Escalade, Hummer sau Crysler- masini dotate dupa ultimul cuvint al tehnicii, cu capacitate de pina la 26 persoane, bar, DVD/TV/Video, sistemul de iluminare, plus un sofer experimentat, amabil si punctual – toate vorbesc despre siguranta si confortul calatoriei intr-o masina NUNTALIMO.COM.
Interesanta ar fi si optiunea sebarii “pe roti”. O plimbare pe strazile orasului, un bar in masina bine organizat, impreuna cu toti invitatii – o idée originala si neobisnuita care, cu siguranta, va va aminti cu placere de aceste momente. Toate limuzinele NUNTALIMO.COM corespund tuturor cerintelor si standardelor, care va permit sa petreceti la un nivel inalt fiecare clipa.
A organiza serbarea unei zile de nastere cu un confort maximal, discutind toate cele mai neinsemnate detalii, este doar in puterea profesionalilor. NUNTALIMO.COM deja de cativa ani activeaza in aceasta sfera si garanteaza ca colectivul nostru va depune maxim efort pentru o petrecere impecabila.

Limuzina pentru Aniversare. In zilele de astazi munca ne ia cea mai mare parte din timp, iar pentru cei apropiati ramin doar clipe. Din aceasta cauza, de multe ori, incepem a vedea lumea in culori mai intunecate ca de obicei. Necatind la asta, uneori apar motive de bucurie, intiniri cu prietenii in grupuri galagioase. Unul dintre aceste motive ar fi celebrarea zilei onomastice, a zilei sfintului, a numelui.

Cu parere de rau, in ultimul timp, putin acorda atentie acestui eveniment, care, ca si ziua de nastere, este doar o singura data pe an. In aceasta zi urarile de bine sunt mai mult ca binevenite si chiar sunt foarte placute sarbatoritului. Atentia celor apropiati chiar incalzeste inima. Un cadou extraordinar si, in acelasi timp, o surpriza placuta, cu siguranta, ar fi o limuzina NUNTALIMO.COM. Daca aceasta ocazie se celebreaza acasa – o calatorie cu limuzina, la sfirsit de zi, pe strazile orasului, intr-o companie mare de prieteni si rude, ar fi o superba continuare a sarbatoarei. In caz ca ati hotarit sa serbati ziua onomastica intr-un restaurant atunci arenda limizinei va va ajuta sa hotariti intrebarea transportului invitatilor pina si dupa eveniment. Este suficient sa faceti o rezervare si NUNTALIMO.COM va va pune la dispozitie o masina eleganta si spatioasa cu o capacitate de pina la 26 persoane unde veti simti confortul si inaltul nivel al deservirii. Merita mentionat faptul ca toate masinile NUNTALIMO.COM sunt intr-o stare tehnica impecabila. Aerul conditionat va va asugura temperatura optimala in salon. Prezenta barului, DVD/TV/VIDEO, iluminarea originala a salonului, toate in ansamblu formeaza un concurent decent al unui intreg club. Unde mai pui ca este unul “pe roti”- emotii ne neuitat atit pentru sarbatorit cat si pentru oaspetii acestuia.